Frivillig på Valby Værested

BLIV FRIVILLIG – OG VI HAR BRUG FOR DIG

Valby Værested er drevet af 25 frivillige ildsjæle, og der er næsten altid behov for flere.

Kunne du tænke dig at blive en del af et af Københavns ældste væresteder?

Valby Værested blev grundlagt i 1986 og har en lang historie bag sig med solide traditioner og gode menneskelige værdier.

De frivillige er meget vigtige for Valby Værested. De er med til at gøre stedet til et hyggeligt og rart sted at være. Vi er en leder og ca. 25 frivillige – mænd, kvinder, unge, ældre og vores ældste frivillige har været her i mere end 26 år.

De frivillige sørger for, at værestedet altid kan byde på en varm kop kaffe, lidt at spise, bidrager til hyggeligt selskab og skaber rammerne for et rart og rummeligt socialt fællesskab.

På Valby Værested bidrager alle frivillige med netop det de kan tilbyde. Der er plads til alle og behov for alle. Det vigtigste er, at du har lyst til at være social og hjælpe andre.

Det er vigtigt, at du har lyst til at være med til at gøre Valby Værested til et trygt, rart og hyggeligt sted, hvor ensomme, sårbare og udsatte mennesker kan komme og få socialt samvær med andre.

I frivilligt arbejde ligger der en gensidig respekt for vores medmennesker – det er en hjælp, der nytter. Du vil opleve at du gør en stor forskel for mennesker.

Du kan bruge dig selv i et meningsfuldt fællesskab, der samtidig er til stor glæde for brugerne af Valby Værested. En vagt som frivillig er i tidsrummet kl. 13.00 – 17.00 og der er altid mindst 2 til 3 frivillige på vagt samtidig.

Hvis dette har din interesse, så læs mere her: https://frivilligjob.dk/job/88713/valby-vaerested-soger-frivillige-medarbejdere

eller kontakt den daglige leder Brian Carmohn Späth på tlf. 22 64 66 14