Det skete

Sommerudflugt
Onsdag d. 9. juni kl. 9.30 tog vi sammen med Timotheus Kirke på heldagstur til Knuthenborg Safaripark. Det var en pragtfuld dag fuld af oplevelser, guidet tur og god mad.

Sommerfrokost
Tirsdag d. 8. juni havde Valby værested arrangeret en sommerfrokost som led i kampagnen “Danmark spiser sammen” – Folkebevægelsen mod ensomhed.
Formålet var at få folk til at mødes omkring spisebordet – også med nogle man normalt ikke spiser sammen med. Der var fuldt hus på Valby værested – 21 glade gæster nød en fremragende frokostplatte og hinandens selskab. efter frokosten kom pianist Nicolai Bang og så var der dømt fællessang akkompagneret af pianoet. Det var alt i alt en dejlig varm eftermiddag på værestedet. Jo mere vi spiser sammen – jo gladere bliver vi 🙂

Orlogspræst – Præst til søs .
En tirsdag i maj 2021 havde vi fornøjelsen af  Frank Bjørn Christensen, Sognepræst i jesuskirken og Orlogspræst ved Søværnet. Han fortalte om nogle af sine mange spændende oplevelser på udstationeringer rundt om i verden. Når en dansk militær enhed bliver udsendt, rejser der altid en præst med. Frank har sejlet verden rundt, og øste denne eftermiddag ud af sine erfaringer. Vi blev taget med omkring Frømandskorpset, minedykkere, Fregatter og ubåde, søværnets beredskab i Nordatlanten ved Færøerne og Grønland samt patruljering i Hormuz strædet.

Julefrokost for brugerne af Valby Værested
Der var gang i den på Valby Værested , da årets julefrokost blev afholdt. Højt humør og alle i deres pæne tøj 🙂 Der blev serveret sild, æg, rejer, fiskefilet og risalamande. Al sammen blev skyllet ned med nisseøl og sodavand. Efter maden kom Charlotte Emmery, som er gammel bakkesangerinde, og optrådte med syngepigeshow. Det var til stor gavn for samtlige brugere som klappede og sang med, mens de vuggede fra side til side. Alt i alt i rigtig hyggelig og morsom eftermiddag på værestedet med smilende ansigter hele vejen rundt.                   

Torsdag d. 20 maj 2021havde vi premiere på Chi-gong i Valby værested. Chi-gong er en del af de kinesiske bevægelsesøvelser, hvor man med meget langsomme bevægelser styrker krop og sind. Vi var igennem 12 forskellige øvelser, der dækkede alle kroppens store muskelgrupper. Næste Chi-Gong er torsdag d. 24 juni kl. 15.00. kom og vær med – alle kan deltage!