Det skete

Julefrokost for brugerne af Valby Værested

Der var gang i den på Valby Værested torsdag d. 20. december, hvor årets julefrokost blev afholdt. Højt humør og alle i deres pæne tøj 🙂 Der blev serveret sild, æg, rejer, fiskefilet og risalamande. Al sammen blev skyllet ned med nisseøl og sodavand. Efter maden kom Charlotte Emmery, som er gammel bakkesangerinde, og optrådte med syngepigeshow. Det var til stor gavn for samtlige brugere som klappede og sang med, mens de vuggede fra side til side. Alt i alt i rigtig hyggelig og morsom eftermiddag på værestedet med smilende ansigter hele vejen rundt 🙂

Udflugt til Ragnarock – Roskilde Rockmuseum og frokost i Roskilde

Værestedet var på tur til Roskilde torsdag d. 8. november! Bussen forlod Valby kl. 10, hvor vi kørte afsted mod Ragnarock. Ragnarock er museet for rock og ungdomskultur fra 1950’erne frem til i dag. Her fik vi en rundvisning på museet med fortællinger fra gamle dage! Det var rigtig spændende og flere af brugere og frivillige blev sendt tilbage til deres egen ungdom med Otto Brandenburg, Gasolin m. fl. Efter besøget på musset kørte vi ind til centrum af Roskilde, hvor vi spiste dejlig frokost efterfulgt af en god kop kaffe. Og så gik turen hjem til Valby. Alt i alt en rigtig dejlig og begivenhedsrig dag!

                        

Foredrag om Japan

Værestedet var godt besøgt torsdag d. 11. oktober, hvor Nathalie Schönenberg fortalte om sin tur til Japan. Her varfortællinger om Japan historie, geografi og religion og om kulturelle traditioner og finurligheder. Til foredraget var der traditionel japansk te og japanske riskager og slik, som alle kunne smage. Alt i alt en rigtig hyggelig og spændende eftermiddag.